IF

medicijnen testen en pols van Nogier oefenen/leren zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019

€300.00

Product Description

Zaterdag: We gaan gedurende de dag de Pols van Nogier oefenen/ leren. We gaan leren hoe je medicijnen kan doormeten. Met de pols van Nogier kun je onderzoeken of een medicijn gunstig of ongunstig effect op je patiënt heeft. Dit geld zowel voor gewone medicijnen als voor kruiden als voor homeopathische geneesmiddelen en voedingssupplementen. We kunnen deze techniek uitbreiden met een onderzoek  naar de functie van de acupunctuurpunten. Dan kun je pathologie constateren en ook controleren of het geneesmiddel de klacht opheft. Ook leren we een techniek om drainage te controleren, en te corrigeren.

Zondag: Verdieping van dag 1 we leren aanvullende technieken en methoden om mogelijke storingen op te ruimen waardoor we een nog betrouwbaardere meting krijgen. Voor het uitgebreide  protocol van Bahr verwijs ik naar onze opleiding.  Uiteraard oefenen we weer de pols van Nogier om te zorgen dat je steeds beter betrouwbaarder en soepel kunt meten.

Kosten: €300,- of € 150 per dag De cursus is inclusief reader lunch koffie en thee. En enkele filters nodig om deze testen in de praktijk toe te passen.

Tijd: 10:00 tot 17:00 uur graag 15 min van tevoren aanwezig zijn. vanaf 9:30 ontvangst. Van 13:00 tot 14:00 Pauze met lunch.

Plaats: Praktijk de schans, Dorsvloer 2, 7641DZ Wierden

Bij meer dan 8 deelnemers:Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis       Birkstraat 138     3768 HN Soest

Accreditatie: NAAV verleent 6 uur accreditatie achteraf per dag.    NVA  accreditatie 6 uur per dag  A verleend. VABG gehonoreerd voor 2 studiepunten vakgericht per dag. BTAC en NVST geaccrediteerd.

Docent: Marcel Meijer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.